Op zaterdag 30 juni 2018 is iedereen welkom van 11.00 tot 15.00 uur in het hulpdienstengebouw ‘De Waecker’ tijdens de IJRB Open dag. Dit jaar vieren we ons 85ste verjaardag. Om hier bij stil te staan is er aansluitend aan de open dag een reünie. Van 15.00 tot 17.00 uur staan de deuren wijd open voor een gezellig samenzijn en het op halen van herinneringen onder het genot van een hapje en een drankje.

Open dag
Wat doet de reddingsbrigade nou precies? Ontdek het op zaterdag 30 juni op de open dag! De kinderen kunnen deze dag een speciaal reddersdiploma behalen door een speurtocht te doen. Daarnaast is er heel veel informatie over alle activiteiten van de IJmuider Reddingsbrigade en is al het materiaal te bewonderen. De vrijwilligers staan van 11.00 tot 15.00 uur klaar om de bezoekers van alles over het werk te vertellen en rondleidingen door het gebouw te geven.

Reünie
Van 15.00 tot 17.00 uur is er een gezellig samen zijn. Tijdens deze middag hangen er ook verhalen door ‘De Waecker’ verspreid. Zo kunnen alle aanwezigen ze lezen, waardoor er vast en zeker nog meer verhalen loskomen. Iedereen die lid is geweest van onze vereniging maar ook iedereen die in het verleden nauw betrokken is geweest bij onze activiteiten, zoals strandagenten, leden van het Rode Kruis, ambulancemedewerkers of gemeenteraadsleden zijn van harte uitgenodigd.