Sponsoring

De IJmuider Reddingsbrigade wordt financieel ondersteund door subsidie van de gemeente Velsen. Met deze subsidie worden gebouwen en het materiaal onderhouden en aangeschaft. Dit gebeurt via een meerjarenbegroting, waarbij het materiaal in een aantal jaar wordt afgeschreven.
De zwembadhuur wordt betaald vanuit de ledencontributie. Van deze contributie moet ook een deel worden afgestaan aan Reddingsbrigade Nederland, de overkoepelende bond. Voor alle bijkomende kosten en onvoorziene situaties is de IJRB volledig afhankelijk van sponsors en giften. Bekijk de mogelijkheden om de IJmuider Reddingsbrigade te steunen en bekijk onze huidige sponsoren. 

Mogelijkheden

Sponsormogelijkheden Prijzen
Donatie Vrij te bepalen
Donateur Vanaf €15,- per jaar
Vrienden van de IJRB (mini-reclamebord) €25,- per jaar
Half reclamebord op hulpdienstengebouw ‘De Waecker’ €445,- per jaar
Reclamebord op hulpdienstengebouw ‘De Waecker’ €750,- per jaar
Dubbel reclamebord op hulpdienstengebouw ‘De Waecker’ €1250,- per jaar
Hoofdsponsor Prijs in overleg
Doneer online
Word donateur
Sponsor info aanvragen

1,4 miljoen strandbezoekers

Volgens de rapportage monitor economische betekenis Toerisme en Recreatie gemeente Velsen 2016 bedraagt het bezoek aan de strandpaviljoens en andere strandbezoeken (buiten de paviljoens om) ongeveer 1,4 miljoen. De dagrecreanten die naar Gemeente Velsen komen, komen met name uit de regio IJmond. De belangrijkste bezoekmotieven van dagrecreanten zijn het strand en de zee, de natuur, de watersport en overige sportieve recreatie. Dit zien we bij de verblijfsrecreanten ook terug als belangrijkste motieven.

Kortom; Een unieke mogelijkheid om met een reclamebord een groot bereik te behalen in de regio IJmond. Daarbij ondersteunt u een goed doel: de IJmuider Reddingsbrigade.

Sponsorkliks

Met Sponsorkliks kunt u met uw online aankopen geld sparen voor de IJmuider Reddingsbrigade. Veel webshops en vakantieboekingssites doen hier aan mee.
Het werkt heel simpel: u gaat via onze Sponsorklikspagina naar de webshop van uw keuze. Automatisch wordt dan een percentage van uw aankoopbedrag aan de IJRB gedoneerd.

SponsorKliks logo

Onze sponsoren

Logo Gemeente Velsen
Marina Seaport IJmuiden Jachthaven
Paviljoen Noordzee IJmuiden aan Zee
Tinholt Automobielbedrijf Velsen
Letterop Reclame
IJmondPano - Ko van Leeuwen
Apollo Hotels IJmuiden