Donateur worden

Voor een gedeelte is de IJmuider Reddingsbrigade afhankelijk van donateurs, sponsoren en contributiegelden. De vereniging draait volledig op vrijwilligers en wordt ondersteund door de Gemeente Velsen door middel van subsidies. Voornamelijk voor de variabele kosten, zoals brandstof, EHBO-materiaal, opleidingen etc. is de IJRB afhankelijk van extra inkomsten.

U kunt als donateur de IJmuider Reddingsbrigade financieel ondersteunen. Vul hieronder uw gegevens in en kies het bedrag waarmee u jaarlijks de vereniging wilt ondersteunen. Wegens wettelijke verplichtingen, privacy- en veiligheidsredenen hoeft u maar een beperkt aantal gegevens online in te vullen. Wij nemen contact met u op over het invullen van het incassoformulier. Het bedrag wordt één keer per jaar als automatische incasso afgeschreven van uw rekening. U kunt op elk moment het donateurschap stop zetten.

    Ja, ik verklaar dat bovenstaande gegevens door een volwassene naar waarheid zijn ingevuld en dat de gegevens mogen worden gebruikt voor verdere verwerking, zoals beschreven in de privacyverklaring van de IJRB.