IJmuider Reddingsbrigade https://www.ijrb.nl/wp-content/uploads/2019/02/ReddingsbrigadeKennemerlandIJmuiden_retina-e1562506625721.png Zwembad De Heerenduinen Zwemles in IJmuiden IJmuider Reddingsbrigade Leszwemmen ABC zwemmen Zwemmend redden Elke vrijdagavond zwemles in het Zwembad De Heerenduinen in IJmuiden. Het Zwem-ABC is de basis van goed zwemonderwijs. Na het zwem-ABC kan er bij de IJmuider Reddingsbrigade verder worden gezwommen voor diverse diplomas zwemmend redden. PhysicalActivityCategory https://www.ijrb.nl/wp-content/uploads/2019/02/ReddingsbrigadeKennemerlandIJmuiden_retina-e1562506625721.png

Prijzen lidmaatschap

Prijzen leszwemmen in IJmuiden

Onderstaande prijzen zijn de bedragen per jaar voor 2024. In februari wordt de contributie voor een heel jaar afgeschreven.

Heeft u meerdere kinderen zwemmen bij de IJmuider Reddingsbrigade? Dan is het aantal kinderen dat u heeft ook het aantal maanden waarover het bedrag verdeeld wordt. Als u bijvoorbeeld twee kinderen bij de IJRB heeft zwemmen, worden de bedragen in februari en maart afgeschreven.

De zwembadbijdrage is gelijk voor de zwemlessen van het Zwem-ABC als de zwemlessen voor het Zwemmend Redden en recreatief zwemmen.
Alle zwemlessen worden in Zwembad de Heerenduinen gegeven op vrijdagavond.

De prijzen worden jaarlijks tijdens de algemene ledenvergadering vastgesteld.

Item Prijs
Contributie €35,00 per jaar
Zwembadbijdrage €137,50 per jaar inclusief examengeld
Totaal €172,50 per jaar inclusief examengeld, exclusief toegangsbandje 
Toegangsbandje Eénmalig €10,00 waarvan €8,00 borg en €2,00 administratiekosten

Subsidieregelingen zwemlessen

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is een regeling voor alle gezinnen met kinderen tussen 0 en 18 jaar die rechtmatig in Nederland wonen met een inkomen dat niet hoger is dan 110% van de Bijstandsnormen. Per jaar kan één aanvraag per kind gedaan worden voor cultuur-of sportlessen. De bijdrage voor sport is € 250,00. Omdat de contributie bij de IJmuider Reddingsbrigade lager is dan de bijdrage krijgt u voor het overgebleven bedrag een waardebon voor (zwem)kleding, materiaal of andere spullen. Lees hier meer informatie over deze regeling en de aanvraagprocedure.

Gemeente Velsen biedt een vangnet voor kinderen die in groep 6 nog geen A-diploma hebben. Kinderen kunnen dan op kosten van de gemeente hun zwemdiploma halen. Dit kan echter niet bij de IJmuider Reddingsbrigade. Deze regeling kan alleen bij de gemeente zwemlessen. Lees meer over zwemmen voor kinderen vanaf groep 6 op de website zwembadvelsen.nl/regeling-vangnet

Gratis 10-badenkaart voor kinderen tussen de 10 en 18 jaar met een gezinsinkomen onder de 110% van de bijstandsnorm. Nog geen zwemdiploma? Dan wordt een kind alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten tot het zwembad. Lees hier meer over deze regeling en de aanvraagprocedure.