Zaterdagmiddag heeft Sinterklaas samen met een paar zwarte Pieten een feestje gevierd met de jongste leden van de Reddingsbrigade.

Onze jongste leden hebben een leuke middag gehad op de reddingspost de Waecker. De berging van de post was omgetoverd tot het Pietenrestaurant. De kinderen hebben in groepjes de nerveuze Kookpiet geholpen met marsepeinfiguurtjes maken, pepernoten bakken, tafeldekken en nog een aantal activiteiten. Ieder groepje had een eigen piet die hun hielp tijdens een activiteit en vertelde wat ze moesten doen. Natuurlijk werd er ook gezongen en gedanst onder leiding van de DJ-Piet en was het hoogtepunt van de dag het bezoek van Sinterklaas zelf.

Alle kinderen zijn als echte koks, na het bezoek van de Sint weer terug gebracht naar de parkeerplaats waar ze hun cadeautjes en kookcreaties konden laten zien aan hun vader en/of moeder.

’s Avonds was het Sinterklaasfeest voor de oudere leden, want die worden net als de aller jongste geen enkel jaar vergeten door de Sint. Wel had de Sint zijn taken verdeeld en heeft iedereen een surprise laten maken voor een ander IJRB-lid. De avond was een groot succes en de mooiste, origineelste en grappigste gedichten en surprises werden uitgepakt.

We kunnen terug kijken op een geslaagd Sinterklaasfeest voor jong en oud!

Sint en zijn Pieten, hartelijk bedankt!