IJmuider Reddingsbrigade
Postbus 250 | 1970 AG | IJmuiden
Kennemerboulevard 480 | 1976 EL | IJmuiden

03

Jun

2011

Reddingsbrigades assisteren bij Dreamnight at Artis 2011

De reddingsbrigades uit Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden, Wijk aan Zee, Heemstede, Amersfoort, Heerhugowaard, Bergen, Amsterdam, Almere en Stede Broec hebben vrijdagavond 3 juni met 15 vletten geassisteerd bij Dreamnight at the Zoo Artis 2011.Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door het Dreamteam van Stichting KinderBeestFeest in samenwerking met Natura Artis Magistra en de politie, brandweer, ambulancedienst, marine, douane, Koninklijke Marechaussee, het Rode Kruis en dus de reddingsbrigades.

Ernstig zieke kinderen en kinderen met een beperking werden samen met hun ouders en naaste familieleden door 15 vletten van de reddingsbrigades met toeters en bellen naar Artis gebracht. Ze werden over het water vervoerd van de Marinekazerne naar Artis en later op de avond weer terug.

In Artis konden natuurlijk alle dieren bekeken worden, maar er waren ook clowns, goochelaars en schminkers. Tevens was er een expositie van diverse hulpdiensten en werden er kleine cadeaus uitgedeeld.

De reddingsbrigades van Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden en Wijk aan Zee waren ook nog met snelle reddingsboten aanwezig om eventuele calamiteiten het hoofd te kunnen bieden. Uiteindelijk is er gelukkig niets gebeurd, behalve dat er veel blije kinderen vervoerd zijn.

Terug naar nieuwsoverzicht

3 reacties

 1. Annette zegt: 6 Juni 2011, 22:09 uur

  Hallo, De naam wordt niet genoemd, maar ik wil even opmerken dat ook de reddingsbrigade uit Stede Broec aanwezig was met een vlet.

 2. Admin zegt: 15 Juni 2011, 10:50 uur

  Annette, het is aangepast bedankt voor je bericht

 3. David zegt: 30 Augustus 2011, 23:00 uur

  Ook utrecht was er.

  Hopelijk vind je het goed dat ik je foto’s kopieer voor gebruik bij een stukje in ons eigen clubblad, het zijn de enige die ik kan vinden, zelfs niets op site reddingsbrigade A’dam. Mocht het een probleem zijn laat het me even zsm weten. Deadline is over een paar dagen… Ik zal jullie site als bron vermelden…

Laat een reactie achter