IJmuider Reddingsbrigade
Postbus 250 | 1970 AG | IJmuiden
Kennemerboulevard 480 | 1976 EL | IJmuiden

31

Jan

2009

Jubileumboek 75 jaar IJmuider Reddingsbrigade

Naar aanleiding van het 75-jarig jubileum in 2008 heeft de IJmuider Reddingsbrigade een prachtig jubileumboek uitgegeven onder de titel “75 jaar IJmuider Reddingsbrigade”.

Het boek is geschreven door Guus Hartendorf en verschenen bij Uitgeverij Spaar en Hout. Het boek telt 180 pagina’s en is rijk geïllustreerd met vele foto’s uit het heden en verleden. Het boek vertelt het verhaal van de inzet van de vele vrijwilligers door de jaren heen en van opmerkelijke gebeurtenissen en reddingsbrigade activiteiten. Het boek geeft een goed beeld van de historie van de IJmuider Reddingsbrigade in de afgelopen 75 jaar.

Heeft u interesse gekregen in dit boek, mail naar Anti-spam e-mailadres hoe u in het bezit kan komen van dit boek.

Bedankt

Nu alle activiteiten van het jubileumjaar zijn afgesloten, kunnen we terugkijken op een succesvol jaar, waarbij alle activiteiten zowel in het zwembad als op het strand het jubileumjaar extra glans hebben gegeven. Mede door de inzet van de vele vrijwilligers is het een jubileumjaar een bijzonder jaar geworden. Langs deze weg willen wij alle leden, die dit hebben mogelijk gemaakt, bedanken. Ook zijn wij dankbaar voor de vele cadeaus en giften die wij mochten ontvangen in het jubileumjaar.

Bekijk hier de foto’s van de presentatie van het jubileumboek.

[image title="jubileumboek" size="full" id="355" align="none" ]

Terug naar nieuwsoverzicht

Laat een reactie achter