In de zomermaanden doen de leden van de IJRB hun werk vaak in de volle zon. Het nut van een goede bescherming tegen zonnestraling behoeft geen nadere uitleg.

Dit zomerseizoen wordt de IJmuider Reddingsbrigade gesponsord met zonnebrandcrème door Vision – All Day Sun Protection. Het bedrijf stelt voor ieder strandploeglid een tube zonnebrandcrème beschikbaar en 500 stuks kleine tubes om uit te delen aan strandgasten en mensen die de EHBO-post bezoeken. De crèmes hebben beschermingsfactor 30 en hebben 2 filters tegen UVA en UVB.

Het voordeel van Vision
Veel producten met zonbescherming blijven na het insmeren ‘op de huid liggen’. Dit beschermende laagje kan verdwijnen tijdens het zwemmen, sporten of transpireren. De huid is dan niet meer optimaal beschermd tegen de schadelijke ultraviolette stralen van de zon. Dankzij de gepatenteerde LyphaZome technologie is Vision zeer waterbestendig en daarmee Sweat- & Actionproof! (www.vision-sun.nl)

De IJRB is bijzonder blij met deze sponsoring, omdat dit bijdraagt aan het algehele welzijn en gezondheid van haar vrijwilligers.

De sponsoring heeft een waarde van 2500 euro.