Maandagavond is de IJRB, politie, brandweer en het burgernet ingeschakeld om te zoeken naar een 9-jarige vermiste jongen.

Rond 17:00 uur kreeg de IJmuider Reddingsbrigade een melding dat er een jongen van 9 jaar en zijn ouders elkaar uit het oog waren verloren. De ouders zaten al ongeveer 30 minuten te wachten op hem in Paviljoen Beach Inn bij IJmuiderslag. De IJRB heeft aangeraden om één van de ouders bij de auto te laten kijken, aangezien kinderen vaak naar de auto lopen wanneer ze hun ouders kwijt zijn. Ondertussen heeft de IJRB een rondje gereden op het strand en in het duingebied.

Na een half uur was de jongen nog niet gevonden, waardoor er besloten is om assistentie van de alarmploeg en de politie te vragen. Na overleg is besloten om hulp te vragen van het waterongevallen team van de Brandweer, aangezien de jongen vlakbij het Kennemermeer (ookwel Binnenmeer) was gezien. Tevens is het Burgernet ingeschakeld om burgers te vragen naar de jongen uit te kijken.

Uiteindelijk is de jongen in gezonde toestand in het strandpaviljoen Zilt aan zee gevonden. Ongeveer 1000 meter vanaf Paviljoen Beach Inn. De jongen is door de IJmuider Reddingsbrigade terug gebracht naar zijn ouders.