De IJmuider Reddingsbrigade heeft de meeste Dekamarkt Dukaten verzameld en heeft hierdoor een donatie van €1000,- gewonnen.

De IJmuider Reddingsbrigade is als goeddoel uitgekozen in het filiaal aan de planetenweg in IJmuiden. Tijdens de actieperiode konden klanten Dekamarkt Dukaten ontvangen bij aangeschafte producten. Deze dukaten konden zij inleveren aan één van de drie uitgekozen goededoelen.

De IJmuider Reddingsbrigade heeft via social media en posters reclame gemaakt om zoveel mogelijk dukaten te verzamelen. Iedereen kon de Dukaten inleveren in het zwembad, waarna de leden de verzamelende dukaten inleverde bij de Dekamarkt. De actie was een succes, want na vier weken had de IJRB de meeste dukaten weten te verzamelen.

Hierdoor heeft de vereniging een donatie van €1000,- weten te bemachtigen. De tweede plek kreeg €750,- en ging naar het OIG/IHD. De derde plek ging naar de Stichting Welzijn Velsen / De Voedselbank, zij kregen €500,- van de Dekamarkt.

De IJmuider Reddingsbrigade bedankt iedereen die Dukaten heeft ingeleverd voor de vereniging en natuurlijk de Dekamarkt voor deze sponsoring.