Vier keer moest de IJRB vandaag in actie komen op en om het strand van IJmuiden. Een motorboot met 5 opvarenden bleek stuurloos voor de kust van IJmuiden te liggen.

Ongeveer 1,5 mijl ten westen van de Zuidpier lag een motorbootje stuurloos op zee, zijn aandrijfas bleek gebroken te zijn.
De opvarende schakelde de IJmuider Reddingsbrigade in om deze naar de jachthaven te IJmuiden te slepen.
Één vaartuig van de IJRB sleepte het motorbootje en het andere assisteerde de sleep. Het gesleepte motorbootje werd veilig afgeleverd in de Jachthaven van IJmuiden. De IJRB ging onder dankzegging retour.

Één vaartuig en een voertuig van de IJRB gingen ter plaatse bij het slachtoffer. Deze bleek na een sprong in de lucht een verkeerde draai te hebben gemaakt waardoor zijn knie uit de kom raakte.

Tijdens het opruimen van de vaar en voertuigen kregen de vrijwilligers wederom een oproep van de CPA om te gaan naar de Kromhoutstraat te IJmuiden waar een bromfietser was aangereden en gewond zou zijn. De IJRB ging met beide voertuigen ter plaatse en assisteerde daar de politie en de ambulancedienst.

Later op de avond kwam een visser aan de deur bij de IJRB, zijn vismaatje bleek met een visattribuut een aantal centimeter in zijn been te hebben gezeten. de IJRB heeft de wond schoongemaakt en verbonden en het slachtoffer doorverwezen naar de huisarts voor nacontrole.