De IJmuider Reddingsbrigade is één van de goede doelen die is uitgekozen door de Dekamarkt IJmuiden-Zeewijkplein om een donatie voor te verzamelen. Spaart u de Dekamarkt Wensmunten voor de IJRB?

De Dekamarkt heeft van zondag 26 oktober t/m zaterdag 29 november een spaaractie voor lokale verenigingen. Er zijn drie goede doelen uitgekozen, waar wensmunten voor verzameld kunnen worden. Deze wensmunten krijgt u bij het boodschappen doen in iedere Dekamarkt. U kunt deze wensmunten “doneren” aan één van de geselecteerde doelen door ze in de desbetreffende actiezuil te deponeren. De actiezuil van de IJmuider Reddingsbrigade staat in de Dekamarkt IJmuiden op het Zeewijkplein.

Het goede doel dat de meeste wensmunten weet te verzamelen krijgt een donatie van €1000,-, om één van de wensen te financieren. De tweede plaats krijgt €750,- en de derde krijgt €500,-. Natuurlijk hoopt de IJRB met uw steun de donatie van €1000,- te verdienen. Lever dus uw Dekamarkt wensmunten in voor de IJmuider Reddingsbrigade bij de Dekamarkt Zeewijkplein of geef ze af in het zwembad op vrijdagavond bij de tafel (verenigingsingang).

Alvast heel erg bedankt voor uw steun en de daarbij behorende donatie van de Dekamarkt.