Op maandag 15 april vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Tijdens deze ledenvergadering heeft er een bestuurswisseling plaatsgevonden en zijn de oud-bestuursleden benoemd tot erelid en lid van verdienste.

Inmiddels oud-voorzitter Hans Rozemeijer opende de vergadering voor de laatste keer met een terugblik op zijn werkzaamheden bij de IJmuider Reddingsbrigade. 32-jaar lang zat Hans in het bestuur van de vereniging en heeft in die tijd veel zien veranderen. De vereniging is, mede dankzij Hans, professioneler geworden en meer in beeld bij zowel gemeente als media. Als dank voor zijn jarenlange inzet is Hans door de leden tot erelid benoemd. Als opvolger had de vergadering de luxe om te kunnen kiezen tussen twee kandidaten. Na een stemming is Sven van den Goorbergh benoemd tot voorzitter. Sven is al meer dan 25 jaar actief lid bij de vereniging, voornamelijk als lifeguard en instructeur op het strand. Sven noemt het voorzitterschap een mooie uitdaging, waar hij met veel plezier aan begint.

Naast de voorzitter is ook na jarenlange inzet penningmeester Wim Hartog afgetreden. Het bestuur heeft Wim, als dank voor zijn jarenlange inzet, benoemd tot lid van verdienste. Hij zal worden opgevolgd door Anita van der Giessen. Anita is ook al meer dan 20 jaar actief binnen de vereniging en als Purchase-to-Pay (P2P) specialist is zij bekend met financiƫle administratie.

Wij bedanken nogmaals Hans en Wim voor hun inzet en wensen Sven en Anita veel succes en plezier in hun nieuwe rol.