Vriend van de IJRB worden

Met een mini-reclamebordje met eigen design of naam

Als “Vriend van de IJmuider Reddingsbrigade” kunt u het verschil maken. De vereniging draait volledig op vrijwilligers en uw steun helpt hen bij het werk. De IJRB krijgt subsidie van de Gemeente Velsen, maar is deels afhankelijk van donateurs, sponsoren en contributiegelden. Uw ondersteuning is naast een financiële impuls ook een waardering voor de vrijwilligers. 

U kunt Vriend van de IJRB worden vanaf €25,00 per jaar. Maar u mag uiteraard ook een hoger bedrag kiezen. Het bedrag wordt één keer per jaar als automatische incasso afgeschreven van uw rekening. U kunt op elk moment het donateurschap stop zetten.

Als dank voor uw bijdrage krijgt u een mini-reclamebordje in ons gebouw. Het mini-reclamebordje is 20 centimeter breed en 5 centimeter hoog. U kunt hiervoor een ontwerp, logo of tekst aanleveren in onderstaand formulier.

Wegens wettelijke verplichtingen hebben wij naast de onderstaande gegevens nog een handtekening nodig op een incassoformulier. U ontvangt deze enkele dagen na het invullen van het onderstaande aanmeldformulier.

Aanmelden


    Ik verklaar dat bovenstaande gegevens door een bevoegd persoon naar waarheid zijn ingevuld en dat de gegevens mogen worden gebruikt voor verdere verwerking, zoals beschreven in de privacyverklaring van de IJRB.

    Andere opties om te helpen