IJmuider Reddingsbrigade
Postbus 250 | 1970 AG | IJmuiden
Kennemerboulevard 480 | 1976 EL | IJmuiden

Jeugddag

De IJRB Jeugdcommissie organiseert jaarlijks de IJRB Jeugddag voor alle zwemmende leden voor de diploma’s C t/m Lifesaver 1. De Jeugddag bied de leden een kijkje in het reddingswerk op het IJmuiderstrand. Elk jaar is het weer een leuke en leerzame middag.

Voor ieder jaar is er een nieuw onderdeel, waardoor de leden elk jaar iets anders doen. De leden kunnen daardoor meerdere keren naar de IJRB Jeugddag komen. Het einde van de dag wordt afgesloten met een spectaculaire reddingsshow. Alle ouders zijn tijdens deze show weer welkom om te kijken. De leden krijgen aan het einde van de dag een aandenken mee.

Voor vragen: Anti-spam e-mailadres

IJRB Jeugddag 2019

De IJRB Jeugddag is dit jaar op zondag 26 mei 2019. De dag start om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. De ouders zijn vanaf 15.45 uur weer welkom om het laatste gedeelte met ons mee te beleven. Alle leden vanaf het C-diploma kunnen zich inschrijven voor de jeugddag via het onderstaande formulier.

Inschrijven

 

  

Controletekst

Bij inschrijving verklaart u dat de ingevulde gegevens door een ouder/voogd zijn ingevuld en verwerkt mogen worden voor de organisatie van de IJRB Jeugddag. Wij gaan zorgvuldig om met de ingevulde gegevens, lees hier onze privacystatement.