IJmuider Reddingsbrigade
Postbus 250 | 1970 AG | IJmuiden
Kennemerboulevard 480 | 1976 EL | IJmuiden

Rabobank Fietsdag

Zondag 10 juni 2018

Rabobank IJmond organiseert ieder jaar de Rabobank Fietsdag. Verenigingen en stichtingen kunnen tijdens deze sponsorfietstocht maximaal €500,- bij elkaar fietsen voor de clubkas. De route voert langs allerlei mooie plekken in het werkgebied van de bank en is ongeveer 30km lang. Elke fietser levert €12,50 op.

De IJmuider Reddingsbrigade doet ieder jaar mee met de Fietsdag. Wilt u de IJRB steunen? Fiets dan op zondag 10 juni 2018 mee met deze fietstocht! Geef u via het onderstaande formulier op.

We vinden het leuk om gezamenlijk te gaan fietsen, we starten daarom om 10.30 uur vanuit het Telstar Stadion te Velsen-Zuid. Bij elke stempelpost is er een korte (plas)pauze. Halverwege pauzeren we iets langer om een broodje te kunnen eten.

U kunt ook kiezen om zelfstandig te gaan fietsen en startplaats en tijdstip zelf bepalen. Starten kan op verschillende plekken in de IJmond tussen half 10 en half 12.


Controle

Steun de fietsers

Niet fietsen maar wel steunen? U kunt de fietsers steunen door een financiële bijdrage te geven. Doneer veilig en gemakkelijk online via: www.geef.nl/ijrb.