IJmuider Reddingsbrigade
Postbus 250 | 1970 AG | IJmuiden
Kennemerboulevard 480 | 1976 EL | IJmuiden

Rabobank Fietsdag

Zondag 11 juni 2017

Rabobank IJmond organiseert ieder jaar de Rabobank Fietsdag. Verenigingen en stichtingen kunnen tijdens deze sponsorfietstocht maximaal €500,- bij elkaar fietsen voor de clubkas. De routes voeren langs allerlei mooie plekken in het werkgebied van de bank en zijn ongeveer 25km en 50km lang. De 25km route levert €10,- per fietser op en de 53km route levert €15,- per fietser op.

De IJmuider Reddingsbrigade doet ieder jaar mee met de Fietsdag. Wilt u de IJRB steunen? Fiets dan op zondag 11 juni 2017 mee met deze fietstocht! Geef u via het onderstaande formulier op.

We vinden het leuk om gezamenlijk te gaan fietsen, we starten daarom om 11.30 uur vanuit het Telstar Stadion te Velsen-Zuid. Groep 1 fietst de 25km (zuid)route en groep2 gaat de 53km IJmond route fietsen. Bij elke stempelpost is er een korte (plas)pauze. Halverwege pauzeren de groepen iets langer om een broodje te kunnen eten.

U kunt ook kiezen om zelfstandig te gaan fietsen en startplaats en tijdstip zelf te bepalen. Starten kan op verschillende plekken in de IJmond tussen half 10 en half 12.

Actie #Vitaliteit, win €250 extra
Laat op social media (Facebook en/of Twitter) zien hoe vitaal of duurzaam onze vereniging is.
Maak een foto of selfie (met bijvoorbeeld gezonde voeding, in beweging, duurzaam of verkleed) en tag @RaboIJmond met #Vitaliteit of #Duurzaamheid en #Fietsdag.
Controle

Steun de fietsers

Niet fietsen maar wel steunen? U kunt de fietsers steunen door een financiële bijdrage te geven. Doneer veilig en gemakkelijk online via: www.geef.nl/ijrb.