IJmuider Reddingsbrigade
Postbus 250 | 1970 AG | IJmuiden
Kennemerboulevard 480 | 1976 EL | IJmuiden

Donateur worden?

Voor een gedeelte is de IJmuider Reddingsbrigade afhankelijk van donateurs, sponsoren en contributiegelden. De vereniging draait volledig op vrijwilligers en wordt ondersteund door de Gemeente Velsen doormiddel van subsidies. Voornamelijk voor de variabele kosten zoals brandstof, EHBO-materiaal, opleidingen, etc is de IJRB afhankelijk van extra inkomsten.

U kunt als donateur de IJmuider Reddingsbrigade financieel ondersteunen. Vul hieronder uw gegevens in en kies het bedrag waarmee u jaarlijks de vereniging wilt ondersteunen. Wegens wettelijke verplichtingen, privacy- en veiligheidsredenen hoeft u maar een beperkt aantal gegevens online in te vullen. Wij nemen contact met u op over het invullen van het incassoformulier. Het bedrag wordt één keer per jaar als automatische incasso afgeschreven van uw rekening. U kunt op elk willekeurig moment het donateurschap stop zetten.

Verify

Bij verzenden van dit formulier verklaart u dat wij de ingevulde gegevens mogen worden gebruikt voor verdere verwerking. Wij gaan zorgvuldig om met de ingevulde gegevens, lees hier onze privacystatement.