IJmuider Reddingsbrigade
Postbus 250 | 1970 AG | IJmuiden
Kennemerboulevard 480 | 1976 EL | IJmuiden

Lid worden?

U kunt op verschillende manieren lid worden van de IJmuider Reddingsbrigade. Allereerst is de IJRB natuurlijk een zwemvereniging, dus u kunt zwemmend lid worden of uw kinderen opgeven als zwemmend lid.

Vervolgens zijn er diverse mogelijkheden om de IJRB te ondersteunen. Het werk van de IJRB wordt door vrijwilligers gedaan, maar er is wel geld nodig voor brandstof, beschermende kleding, communicatiemiddelen, reddingsmiddelen en vele andere zaken.

Geef u daarom op als sponsor met een reclamebord op onze post of met een advertentie in onze nieuwsbrief. Of word donateur van de IJmuider Reddingsbrigade!

Natuurlijk is het op deze pagina ook mogelijk om uw adreswijziging door te geven. Ook kunt u hieronder lezen hoe u uw lidmaatschap op kunt zeggen.

Hoe werkt een inschrijving?

Vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden. Het formulier zal worden verstuurd aan de administratie van de IJRB. Deze zal uw inschrijving in behandeling nemen. Met uw inschrijving gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Bij inschrijving verklaart u dat de ingevulde gegevens door een ouder/voogd naar waarheid zijn ingevuld en dat de gegevens mogen worden gebruikt voor verdere verwerking. Wij gaan zorgvuldig om met de ingevulde gegevens, lees hier onze privacystatement.
De velden met een sterretje zijn verplicht.

Controletekst

Hoe werkt het opzeggen van uw lidmaatschap?

Uitschrijven als lid van de IJRB kan via dit uitschrijfformulier. Of verstuur een schriftelijk verzoek (e-mail of brief) tot uitschrijving, voor 1 december, naar de secretaris van de IJRB. Vermeld in ieder geval de naam/namen van de personen die uitgeschreven moeten worden, inclusief geboortedata.

Adres:
IJmuider Reddingsbrigade
T.a.v. Secretaris IJRB
Postbus 250
1970 AG IJmuiden